Restaurant Taj

"Aapka Swagat Hai !"

Suna bizar? Nu este decat felul indian de a va intampina, scris in limba hindi. Limba vechilor maharajahi, a fachirilor si a povestilor de dragoste. Pentru ca, odata sositi la noi, nu veti fi doar consumatorii unor excelente bucate, ci va veti impregna putin de farmecul si spiritualitatea indiana.

Maretia palatului Taj Mahal reprezinta cultura Indiei in toata lumea. Imprumutandu-i numele, restaurantul Taj s-a obligat inca de la deschidere sa reprezinte sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti.

15 Ani

ACTIVITATE

Ca o incununare a eforturilor depuse in cei 15 ani de prezenta in peisajul bucurestean, restaurantul Taj (cel mai vechi restaurant indian din Bucuresti) a castigat titlul de "Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti",decernat in cadrul concursului Eating & Drinking, de prestigioasa revista Time Out. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de cel mai popular restaurant din Bucuresti.

Am dori ca aceasta vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi mereu protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmecul exotic al Indiei dintotdeauna.Va vom spune deci...

"Phir Seva Ka Mauka Dijiye!"

...adica dorim sa va servim din nou!

Echipa Taj Restaurant

Doina MD Tecu

PR

Rajiv Sharma

Bucatar Sef

Iulia Buligescu

Manager Restaurant