Termeni si conditii

Dorinta noastra este ca dvs sa fiti pe deplin multumit(a) atunci cand comandati mancare pe site-ul nostru. Daca nu sunteti multumit de calitatea produselor cumparate, le puteti returna la livrare.

Totodata sunt stipulate urmatoarele "Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse comandate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid". Clientii tajrestaurant.ro pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, la livrare si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea.

Toate detaliile si preturile sunt corecte la momentul postarii lor pe site. Transportul este gratuit, iar comanda minima este de 50 Ron (la comenzile sub 50 Ron se percepe o taxa de transport de 10 Ron). Pentru comenzi mari cereti cotatie de pret.

Culorile produselor de pe site-ul nostru pot avea mici diferente fata de culoarea originala a produselor.

Eventualele colete primite de dvs care sunt deteriorate, rupte sau produsul este deteriorat din cauza transportului vor fi returnate.

Pentru fiecare comanda plasata pe site veti primi odata cu produsele o chitanta fiscala in suma comenzii dvs.